Större fastigheter och bostadsrättsföreningar

Nya fönster till större fastigheter och bostadsrättsföreningar innebär ofta en stor investering och många beslut. Vi tar er tryggt genom processen och våra professionella montörer sätter in fönster och dörrar av högst kvalitet.

Vi använder till stor del fönster från Westcoast Windows. Fönstren bygger på en unik konstruktion med hela utsidan gjord i tålig aluminium och med en insida av vackert trä. Det gör att fönstren får extremt lång livslängd och också att de är i princip underhållsfri.

Vi är vana att jobba i andra människors hem och tar stor hänsyn till de boende under entreprenaden. Vi strävar alltid efter att störa de boende under så kort tid som möjligt och att vara tydliga och noggranna med informationen inför och under fönsterbytet. Vi hjälper er att göra fönsterbytet till en trygg och säker resa.

Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt besök där vi går igenom era behov och lämnar en offert att ta ställning till. Kontakta oss på 010-204 09 90, info@fonsterbytarna.se eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Boka gratis hembesök

Besöket tar ca en timme och då går vi igenom dina behov och svarar på dina frågor om fönster och montage. Vi ger dig en offert med fast pris som du kan ta ställning till. Bekvämt och tryggt. Du förbinder dig inte till något vid ett hembesök av oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Adress
För att skicka in detta formulär måste du godkänna vår integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Fönsterbytarna