Frågor och svar

Hur lång tid tar det att byta fönster?

Det beror på hur förutsättningarna ser ut och förstås hur många fönster som ska bytas. Men man brukar räkna med att det tar 10-15 minuter från att det gamla fönstret lyfts ur och tills det nya är på plats.

Kan jag byta fönster när som helst på året?

Det går alldeles utmärkt!

Vad kostar ett fönsterbyte?

Det beror på vilken typ av fönster/dörrar du väljer och hur förutsättningarna ser ut hemma hos dig. Bokar du in ett gratis hembesök så går vi igenom dina förutsättningar och lämnar ett fast pris på både fönster/dörrar samt montaget.

Vad ingår i priset?

Du får ett fast pris från oss och i det ingår såväl fönster/dörrar samt komplett montage. Det innefattar demontering av dina gamla fönster/dörrar och arbetskostnaden för montage av de nya. Allt material runt om kring såväl på insidan som utsidan ingår, som foder, lister, fönsterbleck och isolering. Även grovstädning och resor ingår i priset. Om du även vill att vi forslar bort de gamla fönstren/dörrarna gör du upp det med oss vid hembesöket.

Behöver jag förbereda något innan montaget?

Förbered för leverans av dina fönster/dörrar genom att ha en tillgänglig plats på tomten där en lastbil kan lasta av. Du behöver vara hemma vid leveransen för att kontrollera och kvittera leveransen. Produkter som ska förvaras inomhus tar du in.

Innan montaget: Ta bort markiser, gardinstänger, persienner, fönsterbänkar på konsol och liknande. Se till att det är fritt framför fönster/dörrar på såväl insidan som utsidan samt att det är fri väg för Fönsterbytarna att bära in material.

Täck gärna känslig inredning då byggdamm kan förekomma. Täck golvytor med skyddspapp då montörerna använder arbetsskor även inomhus.

Om jag inte är nöjd?

Kontakta oss och berätta om ditt ärende, så försöker vi lösa allt så smidigt som möjligt.

Boka gratis hembesök

Besöket tar ca en timme och då går vi igenom dina behov och svarar på dina frågor om fönster och montage. Vi ger dig en offert med fast pris som du kan ta ställning till. Bekvämt och tryggt. Du förbinder dig inte till något vid ett hembesök av oss. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Namn
Adress
För att skicka in detta formulär måste du godkänna vår integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
© 2024 Fönsterbytarna