Westcoast-Windows-AB-FKG-Antik

Fast fönster

Ett fast fönster där glaset sitter fastmonterat i karmen. Kan med fördel kombineras med öppningsbara fönster, som då kan sitta i samma karm, vilket ger ett smäckrare utseende och större glasyta. Form och storlek bestämmer du själv.

Tillval & tillbehör

Kulörer

Kulörer

Standard är vitmålad WCW 10 (NCS S 0502-Y). Vi erbjuder ytterligare sju kulörer utan ställkostnad. Mot tillägg kan trädelen levereras med annan kulör. Produkterna levereras som standard i kvistfri furu. Vi erbjuder även ek eller annat träslag i oljat eller lackat utförande som tillval.

Handtag

Handtag

Du kan välja en på en mängd olika handtag och på så vis anpassa stilen efter dina fönster och ditt hus.

Glas

Glas

Vi erbjuder de flesta glas på marknaden, exempelvis självrengörande, laminerat, härdat, solskydd, kondensreducerande, insynsskyddande, ljudreducerande och brandskyddsglas.

Spröjs

Spröjs

Vi erbjuder fasta, mellanglas samt lösa spröjs, och du kan få dem i en mängd olika utföranden.

Bågposter

Bågposter

Bågposter är ett tillval som används för att förändra upplevelsen av fönstret. De delar glaset i bågen antingen vertikalt eller horisontalt. Bågposter är alltid fasta och glasdelande.

Solskydd

Solskydd

Välj mellan persienner och plisségardiner. Persiennen är framtagen för våra fönster och sluter tätt intill fönsterbågen och gör att den inte samlar damm eller smuts.

Vädring

Vädring

När du byter fönster minskar draget och huset blir mer energieffektivt. Det betyder att huset blir tätare och då är det viktigt att se över ventilationen. Komplettera dina fönster med spaltventiler eller vädringslucka för att förebygga fuktrelaterade mögel och rötskador och få hälsosammare luft inomhus.

© 2024 Fönsterbytarna